Cautare

1048 de rezultate pentru "marcu razvan" (4.05 secunde)
Libera circulatie a fortei de munca este unul dintre pilonii principali ai Uniunii Europene, a afirmat ieri ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, in discursul rostit la Institutul European al “London School of Economics”.
Reprezentantii Ministerului Finantelor Publice (MFP) analizeaza posibilitatea de a plati din bugetul de stat contravaloarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) aferenta proiectelor realizate de autoritatile locale din fonduri europene, a declarat ieri directorul general din MFP, Razvan Cotovelea, citat de NewsIn.
Potrivit directorului Asociatiei Retelelor de Franciza din Romania, Razvan Blid, citat de un post de televiziune, retelele de franciza au atins o cifra de afaceri de un miliard de euro in 2006.
Unul dintre "jucatorii" de pe piata constructorilor din Craiova, Razvan Tugui, patronul Edeca Group, se plange ca partea rezidentiala a afacerii a murit. ... In prezent, in centrul Craiovei, pretul pe metrul construit a scazut de la 1.500 la 1.000 de euro", a mai precizat Razvan Tugui.
Primarul Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac (foto), a avut, in urma cu o saptamana, o intalnire la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei cu Razvan Murgeanu, ministrul secretar de stat, la care au participat si Dorin Lazia, director general al Argos S.
De aceeasi parere este si Razvan Sin, directorul departamentului de retail din cadrul companiei DTZ Echinox, care ne-a declarat ca piata elimina produsele care nu sunt corect pozitionate si dimensionate.
• Despre Razvan Dumitrescu: Este excelent, dar el la Antena oficiaza deseori ca baiat de mingi al lui Vadim Tudor.
Intrat in direct, prin telefon, la emisiunea "Subiectiv", a lui Razvan Dumitrescu, de la Antena 3, Mircea Badea declara ca discursul lui Victor Ponta pare sa fi fost scris de jurnalista Andreea Pora.
Ministrul Economiei, Lucian Bode, l-a revocat din functie pe directorul general al Transelectrica, Horia Hahaianu, la solicitarea premierului Mihai Razvan Ungureanu.
Declaratia lui a creat panica in randul populatiei, iar premierul Mihai Razvan Ungureanu i-a cerut ministrului economiei sa-l demita pe directorul Transelectrica, pe motiv ca declaratiile lui nu corespund realitatii.
Cum l-a hipnotizat MRU pe "necrutatorul" Gadea Prezent in emisiunea "Sinteza zilei", premierul Mihai Razvan Ungureanu l-a facut KO pe moderatorul Mihai Gadea.
Guvernul Emil Boc și apoi Mihai Razvan Ungureanu si-au asumat mai multe angajamente in fata FMI, cu termene-limita la 30 aprilie, dar nu a respectat mai bine de jumatate dintre ele.
Razvan Ionescu (fost director editorial al Adevarul, actual șef al unui proiect online dezvoltat de Cristi Burci) i-a anuntat pe angajatii Adevarul despre taierile salariale care vor urma: ... Razvan Ionescu a tinut sedinta dar precizat ca nu vorbeste dintr-o calitate oficiala in ierarhia Adevarul Holding, scrie paginademedia.ro.
Am cam terminat cu transferurile Vicepresedintele Razvan Lupu a afirmat ieri ca Gaz Metan Severin a cam incheiat campania de achizitii din aceasta iarna odata cu venirea lui Silviu Balace, desi a recunoscut ca se mai poarta discutii cu Mihai Panc (30 de ani).
Razvan Lucescu se pregateste sa-l introduca pe teren pe atacantul Sabrin Sburlea. ... Razvan Lucescu. FC Vaslui: Borjan - Papp, Anderson, Constantin, Paito - N‘Doye, Stanciu - Adailton, Wesley, Sanmartean - Temwanjera.
Noi am depus absolut tot ce ne-au cerut cei de la Comisia de Licentiere, iar acum nu ne ramane decat sa asteptam raspunsul, care speram sa fie pozitiv", a declarat, pentru GdS, vicepresedintele Razvan Lupu.
Razvan Lucescu, care a preluat la inceputul lunii iunie a anului trecut pe FC Rapid, mai are contract cu gruparea giulesteana pentru inca un sezon, cu drept de prelungire pe inca doi ani.
Bogdan Lobont (AS Roma), Dorin Goian (Glasgow Rangers), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Banel Nicolita (AS Saint-Etienne), Gabriel Torje (Udinese), Razvan Cocis (FK Rostov), George Florescu, Ionut Mazilu (ambii Arsenal Kiev), Costin Lazar (PAOK Salonic), Daniel Niculae (AS Nancy).
Bogdan Lobont (AS Roma), Dorin Goian (Glasgow Rangers), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Banel Nicolita (AS Saint-Etienne), Gabriel Torje (Udinese), Razvan Cocis (FK Rostov), George Florescu, Ionut Mazilu (ambii Arsenal Kiev), Costin Lazar (PAOK Salonic), Daniel Niculae (AS Nancy).
Rapidistii se arunca cu aproape toata echipa in atac, insa defensiva dinamovista rezista eroic.Razvan relizeaza ca este aproape sa piarda Cupa, si isi trimite in teren toti atacantii. ... De cealalta parte, Razvan a dorit sa mizeze pe cartea atacului insa au fost multe prea prudenti.
google-analytics.com